Mrs World Caroline Jurie verwijderde de kroon van het hoofd van de nieuwe Mrs Sri Lanka Pushpika de Silva.
Volledig scherm
Mrs World Caroline Jurie verwijderde de kroon van het hoofd van de nieuwe Mrs Sri Lanka Pushpika de Silva. © AFP

'Ontkroonde' Mrs. Sri Lanka officieel opnieuw de winnares na tumultueuze start

De tijdens een missverkiezing van haar kroon beroofde ‘Mrs. Sri Lanka’, Pushpika De Silva, is gerehabiliteerd en officieel weer de winnares van de schoonheidswedstrijd voor gehuwde vrouwen in het Aziatische land. De leiding van het evenement heeft volgens plaatselijke media geoordeeld dat de huidige ‘Mrs. World’, Caroline Jurie, haar excuses moet maken en dat De Silva echt de nieuwe winnares is.

0 reacties

  1. Dit vinden haar voorgangers van de nieuwe Miss België: “Kedist haar huidskleur speelt alleen maar in haar voordeel”
    PREMIUM
    Showbizz

    Dit vinden haar voorgan­gers van de nieuwe Miss België: “Kedist haar huidskleur speelt alleen maar in haar voordeel”

    Kedist Deltour (23), een geadopteerde jongedame uit het Oost-Vlaamse Nazareth, mag een jaar lang ons land vertegenwoordigen als Miss België. Wij vroegen aan enkele voormalige missen, waaronder Cilou Annys, Ellen Petri en Brigitta Callens, wat zij vinden van deze Assepoester. Was het een verdiende winst? Maakt Kedist ook kans op de internationale verkiezingen? En welke tips willen ze haar nog meegeven? “Een gouden raad: omring je door mensen die het beste met je voorhebben.”
  2. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”