HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

COLUMN. Kevin De Bruyne gaat wekelijks meer verdienen dan Sihame El Kaouakibi kan uitgeven

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft nu geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Kevin De Bruyne, grootverdiener.

36 reacties

  • Arthur Tchikaya

    3 jaar geleden
    Maar een bedrijfsleider die 1 miljoen euro als ontslagvergoeding krijgt, dat noemt men dan onaanvaardbaar en de politici staan op hun achterste poten. Terwijl die persoon wel dagen van 12 uren heeft geklopt. Ook iets dat de meeste over het hoofd zien. Enkel bedrijfsleiders weten dat dat geld niet zomaar is gekregen.
  • Joske Zeeuw

    3 jaar geleden
    Het zijn niet alleen sommige voetballers hé. Dan kan je stellen: wat heeft Woods, of Elvis, of Sheeran enz dat ze zoveel verdienen. Het antwoord is voor een stuk talent, en grotendeels omdat er massa’s fans en aanbidders zijn zoals u en ik die voor die inkomsten zorgen.
  • kurt brinckman

    3 jaar geleden
    Hij zou dan toch tenminste correcte belastingen kunnen betalen en sociale bijdragen
  • Jean Vermote

    3 jaar geleden
    Kevin krijgt dit loon omdat zijn baas hem wil houden en dit bedrag wil ophoesten. S.E.K. steelt van de burgers zonder enige wroeging.
  • Jan Jansens

    3 jaar geleden
    Ik vind dat die bedragen volledig uit de hand gelopen zijn het is gewoon een opbod tegen mekaar zonder grenzen. Wat is het nut dat kevin de bruyne na 10 jaar 200 miljoen euro op zijn bankrekening heeft staan die aan super voordelige fiscale regels verdiend zijn?