Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Risicopatiënten kunnen vanaf vandaag controleren of ze voorrang krijgen op vaccin: zo check je of je op de lijst staat

Vanaf vandaag kunnen risicopatiënten controleren of ze op de lijst voor vervroegde vaccinatie zijn opgenomen. Ongeveer 1,5 miljoen Belgen zouden in aanmerking komen. Al kampt de website vanochtend al meteen met technische problemen door de grote toevloed aan gebruikers. Zo controleer je of je zelf op de lijst staat.

182 reacties

  • Sonia Meys

    3 jaar geleden
    Ik ben risico patiënt en nog steeds geen uitnodiging
  • Frankie Deygers

    3 jaar geleden
    Er zijn zoveel uitzonderingen en categorieën die voorrang krijgen dat de voorziene procedure niet gevolgd worden. Gebrek aan planning, of zijn de 65+ afgeschreven. Wanneer men jaren risico patiënt is en men een dag ouder is dan 65 is men plots geen risicopatient meer. Begrijpe wie kan.
  • Caroline Bonte

    3 jaar geleden
    Bij de kleinere gemeenten gaat het precies niet vooruit
  • MYRTHE PASS

    3 jaar geleden
    Amaai, er zijn er precies veel die graag een risicopatiënt willen zijn om vlug gevaccineerd te worden. Ik heb dit twee maanden geleden uit mijn huisarts haar hoofd gepraat om mij niet op de lijst te plaatsen.
  • Chris De Cocker

    3 jaar geleden
    Goed bezig, nog geen 10 % van de groep 65 tot 74 heeft al een 1ste prik gekregen, beginnen ze de volgende groep uit te nodigen!! Ergens in Vlaanderen hebben zelfs mensen van geboortejaar 1944 1945 nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen.!! Waar is de logica?