Theo Francken (N-VA) herstelt thuis van de Britse coronavariant.
Volledig scherm
Theo Francken (N-VA) herstelt thuis van de Britse coronavariant. © Vertommen

Theo Francken (N-VA) na week afzien van Britse variant: “Vier dagen lang kon ik amper uit mijn bed”

LubbeekDe Lubbeekse burgemeester Theo Francken (N-VA) heeft een zware week achter de rug. Via zijn zoon raakte hij besmet met de Britse variant van het coronavirus en die hakte stevig in op de gezondheid. “Ondertussen ben ik aan de beterhand, maar het kwam serieus binnen moet ik zeggen.”

37 reacties

  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    De enige politieker die geen vaccin gekregen heeft.
  • gustaaf boeckmans

    3 jaar geleden
    sterkte
  • Norman Hardy

    3 jaar geleden
    Nu Theo Francken de besmetting heeft opgelopen grijpen sommigen alweer de kans om Ben Weyts te beschadigen. Weyts heeft nooit beweerd dat er via de scholen geen besmettingen werden doorgegeven. Het virus zit overal maar de scholen zijn niet de grootste verspreiders. Heeft zoon Francken het virus opgelopen op school? Kan ook elders gebeurd zijn, zoals op openbaar vervoer bijvoorbeeld...
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Zijn zoon zal waarschijnlijk niet naar school gaan want daar kunnen we niet besmet geraken zegt Weyts, bij mij in de straat drie gezinnen op deze wijze besmet, één papa zwaar ziek op de IC, een veertiger. Hij moet vooral dankbaar zijn aan Weyts en De Wever, zij doen er alles aan om de maatregelen te boycotten, gewoon misdadig, maar blijkbaar normaal voor populisten en narcisten.
  • Renée Schietekat

    3 jaar geleden
    Besmet door zijn zonen, en er zijn nog vele zonen en dochters die massaal feest gingen vieren in het park en daarna ma, pa en grootouders gingen besmetten. Zonder enig schuldgevoel!