© Georgina Cox/@georginacoxpersonaltraining

Personal trainer toont waarheid achter drastische ‘transformaties’ en perfecte lichamen op sociale media

Instagram en Facebook tellen talloze accounts van influencers die in korte tijd het perfecte lichaam krijgen. Georgina Cox twijfelde voortdurend aan zichzelf door het zien van al die foto’s, waarmee ze zichzelf vergeleek toen ze begon te sporten. Tot de personal trainer de waarheid ontdekte en besefte dat er veel factoren zijn die veranderen hoe iemand eruitziet. Nu wil ze tonen dat niet alles is wat het lijkt op sociale media.

Bron: Eigen berichtgeving

De gevaren van sociale media werden ook nog eens extra bewezen: de originele foto van Georgina’s ‘transformatie’ werd zonder toestemming gebruikt om reclame te maken voor producten die een perfect lichaam beloven.

In haar laatste video toont de personal trainer opnieuw dat niet alles zo ‘perfect’ is op Instagram als het lijkt. “Natuurlijke houdingen op het strand zijn niet zo natuurlijk”, schrijft ze. “Verspil je zomer niet met jezelf te vergelijken met andere lichamen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Influencer gaat zover voor perfecte video dat ze overboord vliegt

“Influencer” krijgt bakken kritiek over zich heen na slinks trucje om gratis eten te krijgen bij McDonald’s

Noors Instagrammodel (24) is “onnatuurlijke” billen beu en waarschuwt voor goedkope plastische chirurgie

(pjv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer