Links: een beeld van het privéfeest. Rechts: Pierre-Jean Chalençon, de organisator van zeker één van de events. Uit de reportage blijkt dat er elke middag en elke avond nog druk getafeld wordt.
Volledig scherm
Links: een beeld van het privéfeest. Rechts: Pierre-Jean Chalençon, de organisator van zeker één van de events. Uit de reportage blijkt dat er elke middag en elke avond nog druk getafeld wordt. © RV

Huiszoeking op chique locatie in Parijs waar illegaal feestje voor rijkere klasse plaatsvond

In het Palais Vivienne heeft gisteren een huiszoeking plaatsgevonden. Dat is de chique locatie in Parijs waar journalisten met een verborgen camera een illegaal feestje voor de rijkere klasse wisten te filmen.

5 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Binnen enkele dagen totaal vergeten.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ze zullen er wel mee wegkomen
  • José Lippens

    3 jaar geleden
    Als het in Parijs druppelt zal het in Brussel wel regenen. Nu is het aan de pers om op zoek te gaan.
  • Gino Van Laetem

    3 jaar geleden
    Deze huiszoeking kost enkel geld voor de werkende klasse...
  • Paul Hendriks

    3 jaar geleden
    We wachten op de strafmaat, maar zoals zo vaak in deze milieu’s zal dat wel nul komma nul zijn.
  1. Nadat journalisten stiekem illegaal feestje voor rijkere klasse in Parijs filmen: dit is de organisator

    Nadat journalis­ten stiekem illegaal feestje voor rijkere klasse in Parijs filmen: dit is de organisa­tor

    Journalisten van de Franse tv-zender M6 zijn erin geslaagd om met een verborgen camera te infiltreren op een illegaal feestje voor de rijkere klasse in Parijs. Prijzen voor een menu variëren van 160 tot 490 euro, mondmaskers worden er niet gedragen. “Van zodra u hier binnenkomt, bestaat Covid-19 niet meer”, maakt een personeelslid duidelijk. De organisator van zeker één van de events heeft zich intussen bekend gemaakt als Pierre-Jean Chalençon. Hij verklapte in de reportage nog anoniem dat hij deze week “met enkele ministers in zogenaamde clandestiene restaurants gedineerd heeft”, iets wat hij nu afdoet als “een grapje”. De reportage leidde tot een stortvloed van verontwaardigde reacties bij onze zuiderburen.
  2. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev ontruimt twee ziekenhuizen uit vrees voor Russische aanvallen

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev ontruimt twee ziekenhui­zen uit vrees voor Russische aanvallen

    Lees hier al het nieuws terug van vrijdag 26 april over de oorlog in Oekraïne. Griekenland zegt dat het geen Patriot-systemen of luchtdoelraketten van het type S-300 aan Oekraïne zal leveren. De Oekraïense minister van Landbouw Mykola Solsky, die beschuldigd wordt van het zich toe-eigenen van staatsgrond voor hij deel uitmaakte van de regering, heeft zijn ontslag ingediend. Rusland heeft “enkele tientallen” tactische kernwapens gestationeerd in het Oost-Europese Wit-Rusland. En Oekraïne gebruikte voor het eerst langeafstandsraketten met bereik van 300 kilometer, heimelijk gestuurd door de VS.