Ex-president van de Verenigde Staten Donald Trump
Volledig scherm
Ex-president van de Verenigde Staten Donald Trump © AP

Boycot Trump Coca-Cola echt? Foto laat iets anders uitschijnen

Voormalig Amerikaans president Donald Trump riep vorige week nog op om Coca-Cola te boycotten, maar houdt het zelf niet lang vol. Dat ontdekten enkele twitteraars toen zijn topadviseur Stephen Miller een foto van hen twee postte waarop een flesje cola verstopt zit achter een telefoon.  

4 reacties

  • Steve Warson

    3 jaar geleden
    Illustreert perfect hoe Trumpke, de verwende kleuter, enkel president speelde, vooral genietend van de privileges,de onschendbaarheid en de persoonsverheerlijking door zijn kiesvee. " De verwezenlijkingen van President Trump" is het dunste boekje ter wereld.
  • Sharon Debeul

    3 jaar geleden
    Elke burger in de VS heeft iets te zeggen, dus ook de CEO van coca cola.
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Waarom moeit de CEO van Coca-Cola zich met iets waarover hij niets te zeggen heeft? Gaan ze in de VS nu meer Coca- Cola drinken?
  • Filip Vanlaeken

    3 jaar geleden
    Coca-Cola of andere firmas moeten uit de politiek blijven. Net zoals bij het voetbal geen teksten op de tshirts mogen staan. Er zijn een aantal redenen, de voornaamste is dat ze geneigd zijn te pushen naar hun portemonnee of die van hun klanten, niet in functie vh algemeen belang. Kijk wat Nike heeft gedaan. Men wakkert geen debat aan maar polariseerd verder en vrasgt om boycot, die zelf ook weer als gratis reclame dient. Wet aub !