Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jeroen (27) verliet school op z’n 16de, maar wordt nu geroemd als CEO door Forbes: “Het gevoel dat ik toch iets goéd aan het doen ben, daar doe ik het voor”

Niet altijd leiden enkel uitgestippelde paden naar succes. Er zijn ook mensen die liever het kronkelpad nemen dan de autosnelweg om hun doel te bereiken. Veel uitzonderlijker zijn zij die, ergens onderweg, vaststellen dat het kronkelpad een kortere en snellere route was. Jeroen Poels is zo iemand. Dit is zijn verhaal, van een schoolverlater op z'n 16de tot CEO van een uitzendkantoor voor studenten die op z’n 27ste plots in de gerenommeerde 30 under 30-lijst van zakenblad Forbes staat.

  1. Petanque-liefhebbers willen af van alcoholverbod: “Volgens mijn enquête is 70% van de spelers en toeschouwers tegen”
    14

    Petanque-liefheb­bers willen af van alcoholver­bod: “Volgens mijn enquête is 70% van de spelers en toeschou­wers tegen”

    De heisa rond het alcoholverbod op provinciale en Vlaamse kampioenschappen petanque blijft duren. Spelers die wel nog graag een pastis of een biertje nuttigen tijdens de uitoefening van hun hobby, zwaaien nu met een enquête. Daaruit zou blijken dat een meerderheid (70%) tegen het verbod is. Petanque Federatie Vlaanderen wil de resultaten ‘in alle rust’ bekijken. “Maar wel pas na het seizoen, de komende kampioenschappen zullen we alcoholtesten blijven uitvoeren.”
  2. “Weekendjes Parijs, gedrenkt in Dom Pérignon”: ex-topman De Voorzorg en acht anderen moeten naar de rechter in corruptiedossier
    PREMIUM
    UPDATE

    “Weekendjes Parijs, gedrenkt in Dom Pérignon”: ex-topman De Voorzorg en acht anderen moeten naar de rechter in corruptie­dos­sier

    De negen verdachten in het corruptiedossier rond de socialistische mutualiteit De Voorzorg, onder wie ex-topman Tony Coonen, zullen voor de correctionele rechtbank moeten verschijnen. Dat is vrijdagochtend beslist in de Hasseltse raadkamer. Coonen wordt aanzien als spilfiguur, die zich liet omkopen door vastgoedmagnaten. Al zou dat niet het enige zijn wat de ‘socialistische krokodil’, die in 2019 nog de kamerlijst voor sp.a Limburg duwde, op zijn kerfstok heeft.
    Hasselt