Aanklager Audrey Strauss, vorig jaar,  tijdens een persconferentie over de aanklachten tegen Ghislaine Maxwell.
Volledig scherm
Aanklager Audrey Strauss, vorig jaar, tijdens een persconferentie over de aanklachten tegen Ghislaine Maxwell. © AP

Familie maakt eigen website om Ghislaine Maxwell te verdedigen: “Mijn zus is geen monster”

CelebritiesDe familie van Ghislaine Maxwell (59) heeft een eigen website gelanceerd met de bedoeling haar onschuld aan te tonen. Realghislaine.com wil een “evenwichtiger beeld” geven van de vrouw die volgens justitie in Amerika meisjes zou hebben geronseld voor de inmiddels overleden multimiljonair en zedendelinquent Jeffrey Epstein. Maxwell wordt zelf ook verdacht van mensenhandel.

7 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Als zelfs maar een deel van hetgeen ik over haar gelezen heb waar is, dan verdient ze een serieuze straf
  • Patrick Bourgeois

    3 jaar geleden
    Die meisjes vonden het ook niet kunnen om misbruikt te worden so what's the Point?
  • Paul De Mol

    3 jaar geleden
    Zij zal natuurlijk moeten boeten voor alle misdaden waarvoor men Epstein niet meer kan straffen. Verwacht maar geen onafhankelijke justitie in deze zaak.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Eigen kind, schoon kind. Familie is niet objectief en hoeft dat ook niet te zijn. Volgens de familie van terrorist Abdeslam is hij geen terrorist maar een leuke zoon of broer.
  • Sonny Breugelmans

    3 jaar geleden
    Er is zeer veel bewijs dat Maxwell verantwoordelijk is voor het ronselen van kinderen/ jonge meisjes. Er zijn veel getuigen. Om een beeld te geven van hoe gruwelijk haar daden zijn, zei wordt nu beschuldigd van identieke misdaden dat Mark Dutroux begaan heeft. Pedofielen hun snoepgoed brengen. Als dat niet de omschrijving van een monster is wat dan wel? Wat is nog erger vind is dat deze vrouw niet alleen vrij is maar nog altijd in luxe leeft, waar komen deze centjes vandaan denken jullie?...