Louis Michel en Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
Louis Michel en Georges-Louis Bouchez. © BELGA

Louis Michel over Bouchez: “Zijn grootste zwakte is zijn intelligentie”

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken en Eurocommissaris Louis Michel (MR) heeft het in een interview met de krant La Dernière Heure opgenomen voor partijgenoot Georges-Louis Bouchez. Die kreeg na het vorige Overlegcomité van 24 maart bakken kritiek omdat hij - nog voor premier Alexander De Croo (Open Vld) goed en wel uitgesproken was - de beslissingen van de regering met de grond gelijk maakte. De MR maakt nochtans deel uit van de federale meerderheid.

34 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Intelligent?. Meer realiteitszin maar intelligent zo niet direct want dan ga je niet in de politiek en heb je heus wel andere ambities om je te bewijzen en dat moet je in de politiek nooit ,je bewijzen.Politiek is een job omdat je niet beters kan ,kunt.
  • Freddy Van remoortere

    3 jaar geleden
    Georges Louis bouchez is top Recht voor de vuist Maar je weet.. De waarheid kwest
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het is inderdaad duidelijk een zwakte. De intelligente mensen zijn in de minderheid. Dat zie je aan hun uitslag bij de verkiezingen van 2019. Toen haalde de MR 7,6% voor het federale parlement. En als Bouchez nog slimmer is dan Michel gaat de MR nog onder de kiesdrempel geraken.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het is inderdaad duidelijk een zwakte. De intelligente mensen zijn in de minderheid. Dat zie je aan hun uitslag bij de verkiezingen van 2019. Toen haalde de MR 7,6% voor het federale parlement.
  • Daniel Van Buggenhout

    3 jaar geleden
    Zo herkennen we de super graaiers , blauw , open VLD , mr , staat er alom bekend voor , eerst je eigen zakken vullen tot ze ontploffen , en dan gaan lopen , olee olee , open VLD , alles misbruiken op de kap van de hardwerkende Vlaming ,