The Social House
Volledig scherm
The Social House © Instagram/socialhousebe

‘The Social House’ stopt: "Vuurwerkpijlen afgevuurd op het huis en doodsbedreigingen”

ShowbizzDe makers van ‘The Social House’ hebben na een korte pauze beslist om er voor langere tijd te stekker uit te trekken, zo staat te lezen op Instagram. Ze zouden overladen worden door doodsbedreigingen en het huis zou zelfs aangevallen zijn met vuurpijlen. 

32 reacties

  • Marcel Desmet

    3 jaar geleden
    Zo veel aandacht voor een hoopje fake mensen, niet te begrijpen dat de jeugd daar hun weinige tijd aan verspilt.
  • didier beurkens

    3 jaar geleden
    Divers of ambras dus? Merkwaardig toch wel dat net zij in die blokjes denken, wij zijn anders dus moeten de aantallen kloppen. Echte gelijkheid zou zich daar niet mee bezig houden.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Na de zeer ambitieuze titel 'The Social House' er een uitsluitend wit clubje van maken was dan ook geen goed idee in onze geglobaliseerde multiculturele samenleving. Maar daar doodsbedreigingen voor krijgen is er dan weer ver over. Kritiek - ja, doodsbedreigingen - nee.
  • Jonas Buyle

    3 jaar geleden
    Ela , een beetje verdraagzaam zijn he , en inclusief , of er volgen doodsberdreigingen.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Als je het 'The Social House' noemt en als influencer zoveel mogelijk mensen wil bereiken en beïnvloeden mag je er natuurlijk ook geen exclusief wit clubje van maken. Dan moet je de doorsnede van de bevolking aan bod laten komen. Dat heeft niet alleen maar met politieke correctheid te maken maar ook met gezond verstand en het aanspreken van de ganse bevolking. Een gemiste kans.