ANP
Volledig scherm
© ANP

“Als scholen volgens afspraak terug mogen openen, dan mag horeca dat ook”

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) vraagt om vast te houden aan de geplande heropening van de horeca op 1 mei en “geen dag later”. De nationale kappersfederatie is dan weer niet opgezet met de uitspraak van de topman van Horeca Vlaanderen, die had gezegd dat er geen sprake kan zijn van andere versoepelingen als de horeca niet open mag in mei.

301 reacties

  • Jan Martens

    3 jaar geleden
    Ronny Biesen de cijfers dalen totaal niet, dus scholen openhouden!
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ronny Biesen, de scholen zijn gesloten en in onze gemeente met 10 scholen is op veertiendagen tijd het aantal corona besmettingen verdubbeld. Kinderen worden vooral door gezinsleden besmet, volwassen die zich niet aan de veiligheidsvoorschriften houden zijn de oorzaak. Er wordt nu minder getest en toch is de positiviteit graad hoger, hoe verklaar je dat. De Vivaldi regering maakt bewust geen cijfers bekend per leeftijdsgroep en regio, ze misbruiken de kinderen voor hun eigen groot gelijk.
  • Frans Rens

    3 jaar geleden
    Hopelijk gaan alle criticasters op de maatregelen helpen in de ziekenhuizen als ze overvol liggen. Waarschijnlijk de mond dicht dan...
  • Wilfried DE HERT

    3 jaar geleden
    Mensen die scholen gesloten willen houden zouden zich eens de vraag moeten stellen waar jonge adolescenten zich dan bevinden. Evenzo het probleem van jonge kinderen die ofwel gemixt in de opvang zitten of bij de grootouders.
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    De horeca sluiten leverde geen daling op van de cijfers. De scholen zijn 2 weken dicht en de cijfers dalen. Nog een tekeningske erbij maken, Weyts?