De West-Vlaamse familie Vanhalst, zaakvoerders van winkelketen Supra Bazar, maakt het voorwerp uit van een gerechtelijk onderzoek naar fraude. Foto van de hoofdvestiging van de winkel in Gullegem.
Volledig scherm
De West-Vlaamse familie Vanhalst, zaakvoerders van winkelketen Supra Bazar, maakt het voorwerp uit van een gerechtelijk onderzoek naar fraude. Foto van de hoofdvestiging van de winkel in Gullegem. © Hans Verbeke

Familie achter winkelketen Supra Bazar is voorwerp van strafonderzoek: fiscale claim wordt een van grootste ooit

De familie achter de West-Vlaamse winkelketen Supra Bazar is het voorwerp van een strafonderzoek dat loopt tot in Luxemburg. Het gaat om een van de grootste fiscale dossiers ooit in België, zo schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad maandag.

41 reacties

  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Het proces wordt gewoon afgekocht, zoals destijds beaulieu. Storm in een glas water noemde het bedrijf de schikking.
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Wordt gewoon een schikking getroffen , de rest zullen ze wel halen bij de belastingbetaler die de kosten van deze zaak gaan mogen betalen . Waarschijnlijk zit hier bekend volk tussen en deze namen mogen niet bekend raken , toch niet als deze aan bepaalde politieke partijen te linken zijn.
  • Robert Thomassen

    3 jaar geleden
    Het is blijkbaar in België, gemakkelijker om een onschuldige burger te straffen!
  • Marc Verdonck

    3 jaar geleden
    Controleer misschien ook eens de nachtwinkels doe om de 3 jaar van eigenaar veranderen. Maar dat is waarschijnlijk subsidie en wordt als dusdanig belast aan 0 %
  • Kristine Delacourt

    3 jaar geleden
    Mooi zo. Het moet gedaan zijn met fraude en corruptie.