PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal ziet Anderlecht voor eerst in bijna 3 jaar winnen van Club: “Een beetje respect voor de trainer Kompany mag wel”

RSC AnderlechtVoor een keer heeft Club het laten liggen. En Anderlecht profiteerde, onder het beukwerk van Lucas Nmecha. Paars-wit heeft op Stayen genoeg aan één punt om play-off 1 te halen. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert vindt het niet helemaal logisch, mocht paars-wit dat nu al bewerkstelligen en vindt dat een beetje respect voor de trainer Kompany op zijn plaats mag zijn. Want: “Anderlecht had/heeft nog niet die noodzakelijke kwaliteit die Club al wel heeft.”

35 reacties

  • marc castermans

    3 jaar geleden
    Chef voetbal kan in korte tijd ongelooflijk snel veranderen van mening. Op 31 januari, na de wedstrijd Anderlecht Gent schreef hij dat dit Andelecht niet beter kon. Nu is het plots een heel ander verhaal geworden, vanwaar die plotse verandering van koers? Analisten die zo snel fundamentele ommezwaaien maken zijn niet meer geloofwaardig als journalist.
  • Andre Wouters

    3 jaar geleden
    Wat verstaan die niet, 1.5 m van elkaar blijven?
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Lucky treffers ...voor de rest beter zwijgen ! Zelfs Kompany durfde niet zeggen dat zijn ploeg veel geluk kreeg
  • Frank block

    3 jaar geleden
    ik denk goed voor de belgische punten op internationaal toneel
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Vanhoek Baldr we gingen verliezen tegen iedereen dit seizoen dat waren de haters van Anderlecht week in week uit aan het vertellen. Wel raar dat ze in de top 4 staan op 1 punt van Genk die door velen worden aanzien als best voetballende ploeg wat meer respect zou op zijn plaats zijn.