Dringend gezocht: verloren hangertje met as van vader

© if

De twaalfjarige Sander Pijpelink uit Evergem is wanhopig op zoek naar een hangertje dat hij vorige week woensdag verloor tijdens een sportles in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Het hangertje heeft een heel speciale betekenis aangezien het een kleine hoeveelheid as bevat van Sanders overleden vader.

mco

“Jacky overleed 2,5 jaar geleden aan een fatale hersenbloeding”, zegt Antoine Rombaut, de opa van Sander en vader van Jacky's vrouw. “Het verdriet van Sander en zijn zusje was immens. Als aandenken lieten we een hangertje maken met daarin een klein beetje as van hun vader.”

Sander draagt het hangertje altijd, enkel tijdens de sportles op school doet hij het uit om veiligheidsredenen. Afgelopen woensdag ging Sander met zijn school sporten in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Hij stak het hangertje in zijn sporttas, maar toen hij het na de sportles zocht, was het verdwenen. De familie hoopt nu op een eerlijke vinder. Want Sander is er het hart van in. “Zijn hangertje is klein. Het is een soort kubusje waarop de letter ‘S’, van Sander, staat. Het hangt aan een gewone ketting.

INFO

Wie het hangertje vindt, mag contact opnemen met opa Antoine Rombaut op 0498-65.22.55 of rombautantoine@hotmail.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen