© Politie Antwerpen

17-jarige voor tweede week op rij betrapt met namaakproducten

Merksem -

De Antwerpse politie heeft zaterdag een 17-jarige jongeman opgepakt na een achtervolging in Merksem. Hij bleek namaakproducten te verkopen en werd een week geleden al gearresteerd op de parking voor het politiekantoor voor dezelfde feiten.

Het wijkteam van Merksem wilde zaterdag een bromfietser controleren nadat die contact had gemaakt met enkele personen in een wagen. “De bromfietser probeerde te vluchten, maar kon ter hoogte van de appartementen aan het Leiebos onderschept worden”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

De inspecteurs hadden tijdens de achtervolging vastgesteld dat de bestuurder enkele voorwerpen weggooide. “Het bleek te gaan om twee verpakkingen met daarin draadloze oortjes. De inzittenden van de wagen gaven aan voor een prikje enkele van deze oortjes te hebben gekocht”, legt Migom uit.

De bromfietser bleek exact een week geleden al te zijn gearresteerd voor dezelfde reden. Toen verkocht hij zijn namaakoortjes op de parking voor het politiekantoor in Merksem. Bij een huiszoeking nam de politie bijna 540 namaakoortjes van verschillende merken in beslag, vorige week ging het om meer dan 150 stuks. De 17-jarige gebruikte de gsm van zijn moeder... omdat zijn eigen toestel nog op het politiekantoor lag.

jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER