Illustratiebeeld Spoetnik-vaccin
Volledig scherm
Illustratiebeeld Spoetnik-vaccin © REUTERS

EMA-experten op bezoek in Moskou voor onderzoek naar Spoetnik

Experten van het Europees geneesmiddelenbureau EMA hebben twee ziekenhuizen in de Russische hoofdstad Moskou bezocht om na te gaan hoe de klinische proeven voor het Russische coronavaccin Spoetnik-V zijn uitgevoerd. Dat bericht het Russische persagentschap Interfax maandag op basis van anonieme bronnen. De EMA-deskundigen zouden nu ook productiefaciliteiten van het vaccin bezoeken.

8 reacties

  • Hans Bischoff

    3 jaar geleden
    Beke, wakker worden en Sputnik bestellen!!
  • Tatiana Parfionova

    3 jaar geleden
    Ik zal Sputnik - V wachten, hoop doet leven.
  • Geert Leurs

    3 jaar geleden
    Waarom altijd zo negatief tegenover Rusland? Daar is geen enkele redenen voor. Sinds de val van de muur gedroegen zij zich steeds positief tegenover Europa en de 2de wereldoorlog kon enkel door hun massaal aantal slachtoffers gewonnen worden. Sputnik wordt beduidend meer tegen het licht gehouden dan Westerse vaccins. Net zoals alles wat van daar komt veel negatiever bekeken wordt. Zonder redenen!
  • David Vermeulen

    3 jaar geleden
    Landsman, ik geef je gelijk. Maar naast alles wat Rusland goed zou hebben gedaan volgens jou, het land doet ook veel foute dingen. Die mag je ook niet vergeten.
  • Mario Vermeiren

    3 jaar geleden
    Vandaag heeft India als het 50ste land gekozen voor het Spoetnik-vaccin. In de eerste 49 landen wonen 1,5 biljoen mensen en tel er nu nog de Indiers bij. Wij mogen geen Spoetnik kiezen van de Westerse pharma-bedrijven en de Amerikanen (dit zal eerstdaags ook te lezen zijn in de Westerse media)