Prins Andrew verschijnt opeens weer voor de camera.
Volledig scherm
Prins Andrew verschijnt opeens weer voor de camera. © Photo News

Prins Andrew hoopt op verlossing na dood prins Philip: “Hij wil opnieuw onder de mensen komen”

RoyaltyZijn job als senior royal moest hij opgeven, officiële uitstapjes met de Queen zitten er niet meer in en zelfs de bruiloft van zijn dochter moest achter gesloten deuren plaatsvinden vanwege het schandaal rond zijn persoon: prins Andrew (61) verstopte zich het afgelopen jaar om zijn mogelijke betrokkenheid bij het Epstein-schandaal uit de media te houden. Na de dood van prins Philip verscheen hij echter plotseling weer voor de camera’s, tot grote verrassing van de Britse royaltywatchers. 

8 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Met de tijd ontloopt hij ook blijkbaar een straf
  • Christophe Moser

    3 jaar geleden
    Goed wetende dat hij daar ter plaatse niet op de rooster zal worden gelegd ja. Het enigste goede aan zo iemand is dat hij door zijn daden aantoont dat het een tweestelsel maatschappij is waarbij het overgrote deel van de bevolking gediscrimineerd wordt op alle levels want geboren zonder voorrechten. Wat een klucht van de mensheid.
  • Danny De Graeve

    3 jaar geleden
    Prins Philip of prins Andrew of andere gelijken interesseren me echt geen hol. Wat hebben ze gedaan met hun koninklijke titels voor hun maatschappij, juist niks. Van mijn part mogen ze allemaal tesamen omvallen.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Niks medelijden met die ‘prins’ ! Maar eigenlijk ook niet met die Virginia. Als ze een eerste keer meegelokt werd met mooie woorden (en geld?) en seks moest hebben tegen haar zin, waarom gaat ze dan nog in op een volgende uitnodiging? Ze wist dan toch wat haar te wachten stond? En waarom hebben haar ouders haar dan niet tegengehouden? Money money money?
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ja, als hij nu eens de waarheid spreekt, niet blijft ontkennen, zijn straf aanvaardt, EN uitzit in de jale. Pas daarna is het voorbij