©  AP

Geen Meghan Markle op begrafenis prins Philip: “Niet alleen omwille van zwangerschap”

Prins Harry is alleen afgereisd naar Londen om afscheid te nemen van zijn grootvader prins Philip. Zijn zwangere vrouw Meghan Markle bleef thuis, volgens een woordvoerder omdat de dokters hadden aangeraden om niet te reizen. Volgens een Britse krant zou er toch wat meer aan de hand zijn.

Bron: DAILY MAIL

De dokters hadden Markle geadviseerd om de reis naar Engeland niet te maken omdat de elf uur durende vlucht te zwaar zou zijn voor haar en de baby. Markle zou in juni moeten bevallen van een meisje. Volgens vrienden was echter dat niet de enige reden waarom Meghan Markle besloot om thuis te blijven in Californië. Hoewel ze aangeven dat Markle en prins Philip “een speciale band hadden en ze hem aanbad”, zou de vrouw van prins Harry thuis gebleven zijn omdat ze uit de schijnwerpers wilde blijven. Dat schrijft The Daily Mail.

LEES OOK. Meghan Markle niet naar begrafenis prins Philip: “Dit komt koninklijke familie goed uit”

Band met de koningin

“Haar belangrijkste zorg momenteel is het steunen van Harry. Ze zei dat ze het aan hem had overgelaten om te beslissen of ze de begrafenis zou bijwonen of niet”, vertelt een bron aan Daily Mail. “Meghan zei dat de familie moet samen komen en ze hun verschillen op zij moeten zetten om zich als één te kunnen verenigen. Ze zei dat dit is wat prins Philip zou gewild hebben en dat ze bereid is om te vergeven en verder te gaan”, klonk het nog.

Meghan zou ook gezegd hebben dat het feit dat ze er niet bij zal zijn, haar band met de koningin niet zal veranderen. De koningin zou de afwezigheid begrijpen en “willen dat ze veilig en gezond blijft voor de baby”. Ook zou de hertogin van Sussex nog gezegd hebben dat de begrafenis het geschikte moment is voor Harry om de relatie met zijn broer en vader te herstellen, en dat zij daar niet bij hoefde te zijn.

LEES OOK. Prins William en Harry brengen hulde aan overleden grootvader

 (lto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer