Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”

49 reacties

  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    En de gewone werkmens die het land moeten draaiende houden , die moeten wachten zeker . Ik vind eerst de werkende mensen vaccineren en dan de sporters pas . En de politiekers allemaal Astra Zeneca geven , maar ja ze hebben het wel voor te kiezen .
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    al wie prioritair ingeënt wil worden moet maar akkoord zijn met wat men hem geeft, dit ongeacht de leeftijd. Geef ze dus AstraZeneca, de gewone bevolking wil dit spul eigenlijk niet maar wordt wel verplicht om het te nemen ("eten wat de pot verschaft")
  • Yvan Uyttendaele

    3 jaar geleden
    De Nederlanders hebben ze al en wij moeten nog wachten en aan Europa vragen mr van den Broucke doe er iets aan aub
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Vooral wil ik geen besmettingen als ze terugkomen van de OS. De eis van de Olympische organisatie met verplichte vaccinatie dringt zich op.
  • Barbara Trabka

    3 jaar geleden
    De meeste Vlaamse topsporters worden betaald met Vlaams belastinggeld, is toch logisch dat ze sporters optimaal kansen geven om te schitteren op de O.S.? Het alternatief is, ze geen vaccin geven en ziekte sporters sturen naar Japan, om dan achteraf hier te klagen dat ze betaalt worden met belastinggeld maar geen platte prijs gewonnen hebben. Enfin, de klagende Vlaming toch.