Advocaat en oud-minister Johan Vande Lanotte tijdens de persconferentie met Sihame El Kaouakibi op 22 februari in Antwerpen.
Volledig scherm
Advocaat en oud-minister Johan Vande Lanotte tijdens de persconferentie met Sihame El Kaouakibi op 22 februari in Antwerpen. © BELGA

Vande Lanotte publiceert volgende week ‘tegenrapport’ in zaak rond El Kaouakibi

Johan Vande Lanotte, die in de zaak rond voormalig Open Vld-politica Sihame El Kaouakibi een ‘tegenrapport’ samenstelt, zal dat volgende week publiceren. 

212 reacties

  • Rogé Brouwers

    3 jaar geleden
    Ze mogen die Faroek van Vtm voor mijn part zijn loon verdubbelen.Verder zoeken.Dit is maar het puntje van een enorme ijsberg.
  • Guido Claesen

    3 jaar geleden
    @Alen Luc, ja de mensen zijn slimmer geworden maar ergens ook even dom want we laten toch alles gewoon gebeuren. Waarom laten we toe dat iemand minister wordt die zelfs niet op een lijst stond. Wij zijn zo slim geworden dat we recht in de armen van het communisme lopen en doen er lekker niets aan. De Vlaming met zijn Vlaamse Leeuw maar die heeft wel geen tanden en geen klauwen meer. We zijn zo slim geworden dat we onze tanden en klauwen hebben laten afnemen. O wat zijn wij toch slim he.
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    'verzet zich tegen het aanstellen van de voorlopig bewindvoerder bij haar jongerenproject Let’s Go Urban'; zij heeft zich daar niet tegen te verzetten, als er iets uitgezocht moet worden dan moet dit in alle onafhankelijk kunnen gebeuren en niet met inmenging van politieke vriendjes zoals vdl die enkel zal proberen om alles wat scheef zit om te draaien. Vijgen na Pasen juffrouw, wie zich brandt moet op de blaren zitten en liefst met een afkoopsom weg geraken.
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    El K is klaar om haar job in de EU op te eisen ze heeft haar examen afgelegd en is cum laude geslaagd .
  • Guy Stanbel

    3 jaar geleden
    Hoogstwaarschijnlijk krijgen we nu plan b te zien waar een rijk clubje nu de zaak in handen neemt van hun loopvolk om orde op zaken te stellen.