REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

EMA: “Nog niet duidelijk of er verband is tussen Johnson & Johnson-vaccin en trombose”

Volgens het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA is het momenteel nog niet duidelijk of er een oorzakelijk verband bestaat tussen het coronavaccin van Johnson & Johnson en het ontstaan van bloedklonters. Dat zegt een woordvoerster aan het Spaanse persbureau Efe.

6 reacties

  • Michel Lauwens

    3 jaar geleden
    In Amerika zijn al meer dan 44 miljoen mensen ingeënt, AZ is er nog niet goedgekeurd. Met wat zijn die mensen dan ingeënt als men hier spreekt over 8 miljoen. AZ moet weer eens gepromoot worden.
  • Magda De Munck

    3 jaar geleden
    Voor het EMA zijn er onderzoeken en onderzoeken gedaan, maar nooit is er iets duidelijk voor hen, een geluk dat JJ het zelf gaat onderzoeken.
  • Francois Peters

    3 jaar geleden
    JJ , als producent , stop zelf de leveringen wegens onbetrouwbaarheid maar het EMA kan nog geen verband vaststellen voor welke broodheer werkt dat instituut eigenlijk
  • Gert Berger

    3 jaar geleden
    Net zoals bij Astra Zeneca; géén verband, misschien een verband , en uiteindelijk wél een verband maar dan is 'voordeel van vaccineren groter dan niet vaccineren'. Met andere woorden : verplicht vaccineren en heb je pech dan val je dood. Als je je niet laat vaccineren dan heb je het risico om covid te krijgen tenminste zelf in handen !!
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Dat EMA is net zoals onze politici gevoed door .......