Gert De Mangeleer, Peter Goossens en Viki Geunes.
Volledig scherm
Gert De Mangeleer, Peter Goossens en Viki Geunes. © VTM Nieuws

Sterrenchefs voeren druk op: “Wij willen open, zo snel mogelijk in mei”

Honderd topmensen uit de horeca trekken in een gezamenlijk filmpje aan de alarmbel. “Wij willen open, zo snel mogelijk in mei”, klinkt het aan de vooravond van het Overlegcomité.

20 reacties

  • Alex Gorris

    3 jaar geleden
    Zij willen open denk dan ook eens aan alle mensen die opgenomen zijn in het ziekenhuis dat ook al een jaar geen bezoek mogen ontvangen ikke en de rest kan stikken mentaliteit en aan de ministers en wetenschappers laat dan ook gecontroleerd bezoek toe al is het een uurtje dat is ook belangrijk voor hun emotionele toestand
  • Gert Blommaert

    3 jaar geleden
    Er zijn belangrijkere zaken dan sterrenrestaurants, kijk maar eens hoeveel mensen stervan aan corona! Precies of heel het land enkel draagt met horeca
  • Hendrik Goris

    3 jaar geleden
    Los van de winst of verliesrekening, vind ik het enkel verantwoord voor de restaurants en caféterrassen, op voorwaarde dat ze niet opeengestampt zitten.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    De groten willen open zodat ze hun prijzen de hoogte kunnen injagen ! K ga liever eten bij onze buur in z’n restaurant daar heb je tenminste eten op uw bord en geen pruts om uwen hollen tand te vullen en het is er vooral heel lekker!!
  • luc dierick

    3 jaar geleden
    Daniel Het is juist de werknemer die het betaald De bedrijven vorderen het terug via belastingaangifte