BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Club-uitblinker Noa Lang krijgt hulp van psycholoog: “Daar komen ook regelmatig tranen bij kijken”

VoetbalNoa Lang (21) krijgt hulp van een psycholoog. Dat vertelde het goudhaantje van Club Brugge aan oud-voetballer Robin van Persie. “Ik hecht daar veel waarde aan.”

2 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Het probleem van deze tijd om te presteren zorgt voor een constante druk. Een spits die 3 wedstrijden niet scoort wordt al direct de grond ingeboord, ook door journalisten. De kritiek is veel harder en ongenuanceerder dan vroeger. Aan jonge voetballers zou ik zeggen : blijf weg van sociale media en lees geen kranten. Een gesprek met oudere ploeggenoten kan even goed helpen want die hebben alles al eens meegemaakt en kunnen beter nuanceren.
  • c g

    3 jaar geleden
    Top dat deze jong gast open is erover! Ik ga zelf ook naar een psycholoog en heb daardoor hulpmiddelen (figuurlijk) meegekregen die mij ontzettend goed hebben geholpen. Vroeger hield ik alles in, was constant op randje van depr. vooral rond mijn 11de (nu 37j jong) en ik kan het alleen maar aanraden. Want een vreemde beoordeeld je niet (dat was voor mij het belangrijkste in het begin). No shame to ask help if needed