Jill en Joe Biden
Volledig scherm
Jill en Joe Biden © AP

President Biden vergezelt echtgenote bij “medische ingreep”

De Amerikaanse president Joe Biden zal morgen zijn echtgenote Jill vergezellen bij “een afspraak voor een medische ingreep” in Washington, meldt een woordvoerder van het Witte Huis vandaag. Over het soort ingreep of eventuele klachten van de first lady werden geen mededelingen gedaan. Biden geeft eind april zijn eerste toespraak voor beide kamers van het Congres.

4 reacties

  • Van De Put marie

    3 jaar geleden
    Hoe lief is dat koppel. Nogal wat anders dan Trump en Melanie Ik vind het zo leuk om alles te lezen over deze president en de first lady. En ook Kamala Harris wat een vrouw 😘😘
  • marina vandenborre

    3 jaar geleden
    men mag hem soft noemen maar wat een verademing na die zotte Trump met zijn gezwollen en opruiende taal. Biden zal het ook niet allemaal kunnen verwezenlijken maar hij is tenminste een goede en rechtvaardige president met een zeer sociaal gedachtengoed.
  • Jos Mardig

    3 jaar geleden
    Onderschat hem maar niet, daar staat een team achter om u tegen te zeggen, en dit zet geen stap zonder dat dit eerst allemaal in detail is uitgewerkt. Hij is zeer sterk gestart, maar daar merk je hier natuurlijk nog weinig van.
  • Guido Verlinden

    3 jaar geleden
    Brave man maar te soft.