Photo News / Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Kristof Ghyselinck

‘De Welkom’ heet u straks nog niet overal welkom: zeven cafés over de mogelijke heropening van de horeca

Zijn we binnenkort opnieuw welkom in ‘De Welkom’? Wat denken ze van het Overlegcomité in de zaken die de meest voorkomende cafénaam in Vlaanderen op de gevel hebben prijken? Geloven ze in een heropening van de terrassen op 1, 8 of 15 mei? En kijken ze er ook echt naar uit, of wachten ze liever tot ze ons ook weer mogen binnenlaten?  Zoveel cafés, zoveel meningen. “Klanten zouden zelfs niet naar het toilet mogen... Ik kan toch moeilijk een emmer buiten zetten?”

7 reacties

  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Ik vind dat men alles dicht moet houden tot iedereen is gevaccineerd
  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    Horeca moet niet klagen, mogen blij zijn dat zij nog premie hebben gekregen. Ken verschillende zelfstandigen die nog geen cent hebben gekregen. Die zitten al meer dan jaar zonder inkomsten en vaste kosten blijven doorlopen.
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    Wat kun je verdienen op een terras van 10 personen. En als er dan 4 goed in't zonneke zitten en een uur aan ne duvel of iets dergelijks zitten te lebberen.
  • Karla Fieremans

    3 jaar geleden
    Wie drinkt moet ook plassen, wat dan? Door t cafe? Toch geen Dixi?
  • Guido Boonen

    3 jaar geleden
    Iedereen met gezond verstand weet dat je met een virus niet kan onderhandelen of compromissen sluiten.
  1. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge