"Zou het geen verademing zijn dat onze ministers eens niet aan ons vragen om een tandje bij te steken, maar dat ze zelf beloven om de komende weken het gashendel nog eens open te draaien? Geloof ons, daar is nog ruimte voor", schrijft Jeroen Bossaert.
Volledig scherm
PREMIUM
"Zou het geen verademing zijn dat onze ministers eens niet aan ons vragen om een tandje bij te steken, maar dat ze zelf beloven om de komende weken het gashendel nog eens open te draaien? Geloof ons, daar is nog ruimte voor", schrijft Jeroen Bossaert. © EPA

ONZE OPINIE. “Beste ministers, vraag voor één keer niet aan ons om een tandje bij te steken, maar draai zelf het gashendel open”

Het Overlegcomité komt straks weer samen om te bepalen wat er de komende weken mogelijk is op het vlak van versoepelingen. “Men zal achteraf nog maar eens aan u vragen om even vol te houden en een tandje bij te steken”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Zou het geen verademing zijn als ze dat achterwege lieten en zélf beloofden om het gashendel open te draaien?”

4 reacties

  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    1 jaar geleden zegt minister De Croo deze regering is één grote peutertuin en hij heeft volledig gelijk
  • Godfried Meues

    3 jaar geleden
    Weeral een kinderlijke toneelopvoering.Wat beslist is kon gemakkelijk op 10 minuten gezegd worden.Maar ja dan kunnen ze niet eten en geen dagbergoeding krijgen.Ik baal van die peutertuin.
  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Mooi voorstel ? Het zijn niet de ministers die het virus verspreiden...
  • brent verbruggen

    3 jaar geleden
    Ik vraag nie veel, enkel dat de crossfit en fitnes terug open mag thats it