RVx
Volledig scherm
© RVx

Mick Jagger releaset nummer met Dave Grohl van Foo Fighters: "Hét anthem van de zomer"

MuziekHet anthem van de 'nieuwe vrijheid' én de zomer, gebracht door de grootste rockers van heel wat generaties. Mick Jagger (77) en Dave Grohl (52) verrasten gisteren met 'Eazy Sleazy', een song vol knipogen naar onze Covid-perikelen. Maar vooral een lied dat nu al lonkt naar feest, cafés en volle terrassen. "Dit soort optimisme is broodnodig."

8 reacties

  • Norbert Corten

    3 jaar geleden
    Keep on rockin' hij doet het toch maar ondanks zijn leeftijd awesome !
  • Peter Van de Velde

    3 jaar geleden
    You're so vain een tot voor kort best bewaarde geheim?? Dat wist ik al van toen ik elf was, bij het uitbrengen van de single. Het typische dialect van Mick is duidelijk te horen, vain is vaaain :-) Maar ben dan ook opgevoed in dagelijkse Rolling Stones, Beatles en David Bowie sferen. Zalige tijden, geen corona en een gevoel van vrijheid als je daar aan terugdenkt. Mijn eerste LP Lady Marmelade. Waar blijven de echte groepen? Komaan jongens!
  • geert Jonckheere

    3 jaar geleden
    Fantastisch! Komt juist op tijd! Geen blabla, het nummer gaat over impact van het virus op de mens!
  • Thomas Hennebel

    3 jaar geleden
    Jagger liet zich niet ontvallen dat Jackson een muzikaal lichtgewicht was. Integendeel, hij had en heeft er grote bewondering voor. Van waar halen jullie dat? Jagger wou niet liever dan Jackson achterna lopen; uit een band stappen en nog groter worden solo. Bij Jagger niet gelukt. Wel liet Jagger zich ontvallen dat Jackson nogal saai was.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Nog eens echte rock, wat een energie, super!