Kapsalon Mexican Beef Muchacho
Volledig scherm
Kapsalon Mexican Beef Muchacho © Kapsalon

Kapsalon opent twee weken na lancering op zes nieuwe locaties

AntwerpenKapsalon - Loaded Street Food heeft een gat in de markt gevonden: de keten brengt kapsalons aan huis. Al gaat het hier niet over de typische katerfood uit de kebabzaak, maar een heleboel hippe variaties daarop. Vanaf 15 april kan je ook een kapsalon bestellen in Hasselt, Aalst, Luik, Brugge, een extra vestiging in Brussel (Etterbeek), en een extra vestiging in Antwerpen (Eilandje).

  1. Bob Cools, oud-burgemeester van Antwerpen, wordt 90 én heeft nog altijd duidelijke mening: “Als De Wever dat doet, is hij politiek dood”
    PREMIUM

    Bob Cools, oud-burgemees­ter van Antwerpen, wordt 90 én heeft nog altijd duidelijke mening: “Als De Wever dat doet, is hij politiek dood”

    “Die (seksistische) uitspraak van Conner Rousseau over een vriendin in dat café: nooit gedacht dat een kandidaat-premier zoiets brutaals zou zeggen.” Oud-burgemeester van Antwerpen Bob Cools wordt uitgerekend vandaag 90 jaar, maar blijft onvermoeibaar verontwaardigd. Wij spraken hem over de staat van ’t stad en zijn politieke erfenis, maar ook over migratie. En als toemaatje: een idee voor een grootse expo in 2030. Vier uur lang, in het appartement op Linkeroever waar hij al 55 jaar lief en leed deelt met echtgenote Jacky. “Toen ik burgemeester was, heb ik één grote fout gemaakt.”
    Antwerpen
  2. Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroordeling voor verkrachting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroorde­ling voor verkrach­ting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) blijft voorlopig aangehouden, dat heeft de Kamer van Inbeschuldigingstelling maandag beslist. De voormalige pornoproducent tekende recent beroep aan tegen zijn veroordeling. Twee weken geleden kreeg Burkas een celstraf van zeven jaar voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen, waarna hij onmiddellijk werd aangehouden. “Hij is erg teleurgesteld met de beslissing, maar we respecteren de beslissing van het hof”, aldus zijn advocaat.
    Antwerpen