REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bitcoin stijgt voor het eerst boven 64.000 dollar

GeldDe Bitcoin heeft opnieuw een recordhoogte bereikt en was woensdag 64.829 dollar (zo'n 54.400 euro) waard. De voorbije twintig dagen kende de Bitcoin een periode van herstel nadat de cryptomunt eerder op 25 maart op een dieptepunt van 51.000 dollar was beland. Sindsdien is hij meer dan een kwart duurder geworden.

4 reacties

  • geert Deruick

    3 jaar geleden
    Benieuwd of Paul Dhoore volgend jaar terug zal zeggen, Neen. We stoppen geen geld in Bitcoin. Al meer dan 10 jaar de best presterende asset...
  • Jessie De Loor

    3 jaar geleden
    @Elisse Hoe meer ik er over lees is early adopters zeker op zijn plaats. In totaal zijn er maar 21 miljoen bitcoins beschikbaar, en het totale aantal gebruikers die nu bitcoin in bezit hebben is 400 miljoen. Wereldwijd bezit dus 1.3% van de populatie bitcoin, zeker nog ealy adopter te noemen. De 0.2 Bitcoin die ik heb gekocht bij Axiras zijn gestegen met een waarde van 549%, had ik dit op voorhand geweten had ik destijds meer gekocht.
  • Elise Van Damme

    3 jaar geleden
    En het zal nog stijgen want zit nog steeds maar in zn kinderschoenen. Maar de rest kan natuurlijk blijven jammeren tegenover de 'early adopters' dat het bubbel is die elk moment kan ontploffen.
  • Miguel Vindevoghel

    3 jaar geleden
    Al mooi geld mee verdiend! Iedereen die het niet doet: blijf maar sparen via t spaarboekje voor 50euro intrest/jaar