Moeskroen liet weten dat ze hun licentie niet in de wacht konden slepen.
Volledig scherm
Moeskroen liet weten dat ze hun licentie niet in de wacht konden slepen. © Photo News

Moeskroen en KV Oostende krijgen een buis van de licentiecommissie

Jupiler Pro LeagueHoe zal het Belgische profvoetbal er volgend seizoen uitzien? De licentiecommissie laat vandaag weten wie zijn licentie (niet) krijgt. Hieronder een overzicht van de clubs die bekend maakten hun proflicentie behaald te hebben. Moeskroen liet al weten dat ze hun licentie niet in de wacht konden slepen. 

18 reacties

  • Dave Florizone

    3 jaar geleden
    RSCA heeft meer schulden dan Moeskroen en een hoger loonkost maar voldoet wel aan de financiële criteria voor een licentie, wie verstaat dit nog.
  • Luc Vandamme

    3 jaar geleden
    Anderlecht zit met een hoge berg schulden en die weten van niets. Zij krijgen hun licentie en Oostende en Moeskroen niet en dit komt net voor dat de match van Oostende zo cruciaal is voor Anderlecht dat is toch raar he.
  • john Roderigas

    3 jaar geleden
    en waarom word er nooit gesproken over anderlecht en standard, hebben elk meer schulden dan de anderen samen, wat een lachertje is de voetbalbond, of moet men zeggen het bestuur er van bestaat uit o ja anderlecht en standard.
  • Emanuel de Landheer

    3 jaar geleden
    Financieel plaatje? Hoe verklaar je dan een ploeg met meer dan 125miljoen schulden een licentie kan krijgen?
  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Mechelen, leko en fc brugge, waasland... Allen ongestraft voor hun matchfixing. Maar Moeskroen moet gestraft worden? Waarom zij?