Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen

INTERVIEW. Horecabaas Matthias De Caluwe werd niet vrolijk van Overlegcomité: “Enige zekerheid die wij krijgen is dat er geen zekerheid is”

Nog 23 keer slapen en we kunnen weer een terrasje doen. Zou het? Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen, weet het ook niet. “Maar de situatie is dramatisch en de nood is heel hoog”, aldus een bezorgde De Caluwe in een interview over de nieuwe coronaversoepelingen. “We willen een ‘reboost’-plan voor de sector.”

54 reacties

  • Jan Hendrickx

    3 jaar geleden
    Hetgeen wel een zekerheid is dat de (dikwijls slecht getapte ) pintjes zullen opslaan .Een pint bier kost meer dan een brood ,en dan spreek ik nog niet van koffie of zwaardere bieren .Ik zal zelf thuis wel voor horeca spelen met vrienden en familie .
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    Hij moet zijn pijlen niet op de regering richten maar op de potentiële klanten die, door zich niet aan de regels te houden, zorgen voor terugkerende heropflakkeringen van de pandemie. Ik heb hemzelf ook nog nooit met een mondmasker gezien ;-)
  • Tina Colpaert

    3 jaar geleden
    Het enige wat wij als klanten vd horeca wel al zeker weten is dat alles veel duurder gaat zijn want na de eerste sluiting was het al zo als we vergelijking deden wat ervoor betaald werd voor drankje!!!!
  • Johnny Chanet

    3 jaar geleden
    Als ik die man hoor praten dan heb ik het gevoel dat hij denkt dat horeca gelijk staat met zuurstof. Wel al we zonder iets kunnen is het wel de horeca.
  • GERY VANDEWALLE

    3 jaar geleden
    De enige zekerheid dat wij gaan hebben is dat alles pokkeduur is en zal worden!Gery vandewalle