Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois. © AFP

Onze chef voetbal ziet hoe Real het heavy metal van de Reds dankzij hun doelman overleeft: “De Koninklijke leeft en sterft met Courtois”

Champions LeagueReal Madrid staat in de halve finales. Het speelde op Anfield als het oudemannenhuis. Het overleefde dankzij zijn doelman. ‘Tibu’ Courtois was een Superman. Hij en Hazard keren straks terug naar Stamford Bridge.

3 reacties

  • Patrick DE BOCK

    3 jaar geleden
    Als Courtois, bij een corner van Messi onder de bal doorgaat, geen woord, niet in de krant, noch op tv, nu pakt hij ballen die elke keeper in nationale zou moeten pakken, en het kot is te klein, elke week. Begrijp me niet verkeerd, het is een goede doelman, maar serieus blijven he.
  • Nick Heyman

    3 jaar geleden
    Wie het nu nog niet door geeft dat beste doelman ter wereld een belg is...tja...op de vraag deze week als er ooit al 1 belg belangrijker was dan lukaku voor titel van zijn club? JA, Courtois...veel belgen die precies nog nie doorhebben wat die allemaal uit zijn handschoenen schudt, koesteren , zal in belgië nog heel lang duren vooraleer nog es zo een doelman opstaat...
  • Nancy Devalez

    3 jaar geleden
    Zo mag een samenvatting altijd geschreven zijn, bedankt. Toch nog een leuk idee van wat gebeurd is!