Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne. © EPA

De Bruyne stap dichter bij droom: na 5 jaar staat City eindelijk weer in halve finales

Champions LeagueMake-over in vijf jaar tijd. De laatste keer dat Manchester City in de halve finales van de Champions League stond, zag het elftal er helemaal anders uit. De jongste in de basis van toen is nu de oudste vaste basisspeler. Een ‘trip down memory lane’ met Kevin De Bruyne. Jagend op Europese glorie.

4 reacties

  • Ronny Severeyns

    3 jaar geleden
    Zowel Kevin als Thibaut zouden de beker met de grote oren verdienen. Indien Kevin hem wint zou het een enorme meerwaarde zijn voor de rode duivels, die dringend nod hebben aan zulke ervaring op het veld (ja, een grote trofee winnen is gouden ervaring op grote toernooien).
  • Pieter De Weerdt

    3 jaar geleden
    Dat was zo raar die refs waren elke match precies voor City hoe dan ook tegen Neymar en Mbappe, de 2 beste aanvallers ter wereld zullen ze wel verliezen hoor. PSG is een weergaloos elftal op zich met volgens mij de beste keeper ter wereld Navas en de beste verdediger ter wereld Danilo. Als Marquinhos en Verratti binnen 2 weken weer fit zijn dan zijn ze sowieso onbreekbaar. PSG wint dit jaar zonder veel moeite de UCL, vorig seizoen kon het al maar hadden ze pech omdat het een covid UCL was
  • John kestens

    3 jaar geleden
    Goed geholpen door de scheidsrechters. Geldig doelpunt van Dortmund niet toegekend in Manchester. Penalty gekregen die er volgens het reglement geen was gekregen in Dortmund.
  • yves power

    3 jaar geleden
    Hij zou het echt verdienen