Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Tiene Carlier

ONZE OPINIE. Ondanks de strenge voorwaarden krijgt de politiek de heropening van de terrassen niet nog eens uitgesteld

21 reacties

  • Jozef Caverneels

    3 jaar geleden
    Van in het begin liep alles dik in de soep, en nog altijd weten ze niet wat te moeten beslissen om alles veilig te houden. Eenvoudig gezegd, ze hebben geen haar op hun tanden!
  • Patrik De Weirdt

    3 jaar geleden
    Men heeft (nogmaals) belooft dat de terrassen open mogen op 8 mei, doch Vandenbroucke stelt 2 voorwaarden: minder dan 500 patiënten op intensieve zorg en de situatie moet duurzaam verbeterd zijn. Met andere woorden: hij zal er alles aan doen om de horeca gesloten te houden. Heeft hij enkele maanden nier verklaard dat de horeca niet echt nodig was in onze maatschappij?
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Het is duidelijk dat hier politieke spelletjes gespeeld worden. De regering en voornamelijk de wetenschappers zeggen al lang dat vanaf de vaccinatie voldoende gezet is er meer vrijheid komt en wat gebeurd er na deze uitspraak? Ophitsing en tegenstrijdig oproepen toe ongehoorzaamheid. De vaccinatie loopt heel goed, het duurt niet lang meer en dat past niet in het kraam van bepaalde partijen, het legertje onrust stokers komt eraan. Gelukkig zal het gezond verstand het halen, Pfizer komt eraan.
  • Felix Strackx

    3 jaar geleden
    Zo jammer dat men toegeeft aan de eisen van cafébazen. Terwijl het prima was zoals het was. Rustig, geen nachtlawaai, geen gebraak of gepis in portieken, geen vechtpartijen... Dat krijgen we nu allemaal terug dank zij vooral dus de NVA.
  • Marc Peeters

    3 jaar geleden
    Het hele beleid is zogezegd gezwicht onder de druk van de burgers. Er wordt geroepen: wij houden het niet meer uit! Kijk rond en aanvaard gewoon dat een héél pak losbollen al maanden een loopje nemen met de regels, vooral in familiaal verband. Die terrassen gaan niet veel verslechteren aan de toestand op zich. Het achterbakse gefriemel achter de huismuren en eindeloos egoïsme van de mensen die alle regels overtreden is het probleem. Een vaccin tegen onverschilligheid zou ook van pas komen!