Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Brouwers zien 8 mei zitten: “Er zullen 20 miljoen pinten klaarstaan”

We mogen op 8 mei weer een frisse pint pakken op een terrasje, zo besliste het Overlegcomité gisteren. Maar zal dat ook écht kunnen, want het brouwproces van een pint neemt vier tot zes weken tijd in beslag? “Geen zorgen, tegen 8 mei zullen er 20 miljoen pinten klaarstaan”, verzekert AB Inbev de bierliefhebber in Het Nieuwsblad.

41 reacties

  • guy vermeulen

    3 jaar geleden
    Doe jullie maar veel geld mee.
  • Erik Bervoets

    3 jaar geleden
    Dan zal ik nogal moeten drinken!
  • Peter Van de Velde

    3 jaar geleden
    Het gaat toch niet om dat pintje! Het gaat om eens terug blije gezichten te zien TERWIJL je een pintje of een lekkere Irish coffee drinkt. Dat '' gezellig thuis'' een biertje drinken terwijl je naar de vogeltjes kijkt begint na al die maanden toch wat eentonig te worden.
  • Piet Mastur

    3 jaar geleden
    Ik drink wel een pintje thuis op mjn terras !! Goede bediening , mooi zicht op de tuin ,muziek die ik GRAAG hoor en vooral veeeeeeel goedkoper !
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Er zijn er nog die geloven dat de prijs niet zal stijgen, droom maar verder je zal eens zien de brouwer zal opslaan en de uitbater eveneens, want die willen binnen zijn in 10 jaar, en de steun die ze krijgen zullen ze ook nooit terugbetalen want ze verdienen niets de sukkelaars, maar geen woord over hoe goed ze gesponsord worden van de belastingbetaler door de regering die met miljoenen euro's smijten ten koste van die zelfde belastingbetaler.