BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dirk Devroey over versoepelingen: “Ik zie het echt heel pessimistisch in”

“Men had drie weken geleden naar een echte lockdown moeten gaan en dan had men nu cijfers gehad om te kunnen versoepelen.” Dat zegt Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde (VUB) aan HLN Live. “Nu met deze cijfers versoepelen, daar zijn we heel bezorgd over. Wij zien het echt heel pessimistisch in.” 

85 reacties

  • brecht timmermans

    3 jaar geleden
    Als het van hem afhing zijn we nog een jaar in lockdown.
  • patrick vandeput

    3 jaar geleden
    En ik, 62, wil mij laten vaccineren, reactie : 0000 veel gebeld, ik geef het op, ik leef veilig en hou mij aan de regels. Schattig Belgie met veeeeeeeebelovers.
  • Tejo Joeben

    3 jaar geleden
    De paniekzaaiers zijn weer bezig. Wacht nu toch eens af, het zijn nog 3 weken tot 8 mei. Het aantal patiënten in de ziekenhuizen daalt, dus dat is toch goed.
  • Marie -b DeBoey

    3 jaar geleden
    De grootste gekte is ...de manier hoe men hier vaccineert. Men heeft eerst voorrang gegeven aan de ouderlingen . Deze mensen konden in principe bijna nooit ziek worden in de rustoorden , ze komen praktisch niet veel buiten. Beter eerst al de zorgkundige en verpleging gevaccineerd. Dan de werkende ongeacht leeftijd , dan de jongeren . Hier doen ze alles ondersteboven. Maar daar moet je voor gestudeerd hebben .
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Wel mr de werkende bevolking ziet het al veel langer niet meer zitten,velen hebben geen loon zoals u zelfs geen tuin.We laten ons niet meer opsluiten omdat de regeringen de ziekenzorg leeggezogen heeft.