Erika Vlieghe maakt zich zorgen over geplande versoepelingen: “Heel veel op korte tijd”

Experten en artsen maken zich serieus zorgen over de geplande versoepelingen, omdat de coronacijfers nog altijd verre van ideaal zijn. “De ziekenhuizen liggen stampvol en vooral op intensieve zorgen”, zei Erika Vlieghe (UAntwerpen) bij VTM NIEUWS. “Wij hebben de indruk dat er niet voldoende tijd zal zijn om de hospitalisaties voldoende te laten dalen.”

142 reacties

  • Karim Fezoua

    3 jaar geleden
    Ze maakt zich zorgen? Jonge dame, het wordt tijd dat je gevaccineerd wordt, zodat je het land kunt uitvluchten. Bye, bye!
  • Peter Van Grimbergen

    3 jaar geleden
    Fien De coninck,een lockdown haalt niets uit.Wat wil je de mensen blijven opsluiten?Na een lockdown begint het opnieuw.Dus enige oplossing vaccineren en alles laten doorgaan zoals vroeger.
  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Goed dat zij ook wat zorgen heeft, wij hebben hopen zorgen.
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Ze zal natuurlijk weer gelijk krijgen en veel rapper dan ons lief is. De vorige golven zullen verbleken tov wat ons nog te wachten staat. En zeggen dat we tegen september alles veilig zouden kunnen openen als iedereen zijn pasje heeft
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Zeur over de echte haarden van besmetting,overvolle treinen en bussen, reizen toelaten is importeren van varianten maar ja,over het falende EU mag niets gezegd worden.Dat de elite van de sportwereld rondreizen en elkaar besmetten daar heeft u ook geen bezwaar tegen.Eis hulp van de regering ipv een hele bevolking op te sluiten omdat het zorgsysteem is afgebroken.Ziekenhuizen zijn bedrijven met een waterhoofd geworden ,met te weinig personeel die er echt toedoen .Dit virus is een blijver dus.