Luc Van den Bossche
Volledig scherm
Luc Van den Bossche © Belpress.com

Parket vervolgt ex-­minister Luc Van den Bossche en 13 anderen in zaak Optima Bank

Het parket van Oost-Vlaanderen wil in het Optima-­dossier veertien mensen en vennootschappen laten door­verwijzen naar de correctionele rechtbank. Dat staat in de 225 bladzijden lange eindvordering van het parket, vernam De Tijd. 

11 reacties

  • Chris Hom

    3 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer dat hij als SPA politicus in onfrisse dossiers opduikt, maar telkens ontspringt hij de dans en is er geen vuiltje aan de lucht. Daar dienen machtige vrienden voor !
  • Ludo Andries

    3 jaar geleden
    Nog iets gehoord van de op kosten van de belastingbetaler reiziger Karel Pinxten? Neen. Ik ook niet. Hetzelfde zal er nu met Van den Bossche gebeuren. Even in de pers en dan gedaan.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    De rijken worden nog altijd beschermd door het gerecht op alle vlakken, ze rekken de procedures eindeloos en ze komen met alles weg. Ze laten de gedupeerden alle vooronderzoeken die moeten uitgevoerd worden door experten zoals gebreken in de bouw tot de bouwheer het opgeeft of ze gaan failliet en de dag daarna starten ze een nieuw bedrijf. Ze winnen altijd ons kent ons. De aannemers bluffen zelf dat ze gratis werken uitvoeren voor mensen met invloed.
  • Luc Snykers

    3 jaar geleden
    Even lekker worden opgeroepen en nadien NIETS meer horen .Typisch Belgisch .Het is niet belangrijk wat je kent maar wel wie je kent !!!!
  • Werner Beckers

    3 jaar geleden
    Tussen vervolgen en veroordelen is nog een lange weg te gaan , het zal er wel op uitdraaien dat hij ter goeder trouw handelde en er van af komt met een berisping