Yves Bruynen (29) met dé heilig graal der Pokémonkaarten.
Volledig scherm
PREMIUM
Yves Bruynen (29) met dé heilig graal der Pokémonkaarten. © Photo News

Yves (29) vindt zeldzame Pokémonkaart: “Ik wees al bod af van 415.000 euro. Te weinig”

Met 65 miljoen zijn ze, de Pokémonverzamelaars. Maar het is Yves Bruynen (29) uit Hoogstraten die de zeldzaamste Pokémonkaart ter wereld beet heeft. Hij betaalde 200 euro voor het pakje waarin hij de kaart vond, nu is de kaart bijna een half miljoen euro waard. En dat bedrag zal in de toekomst nog fors oplopen. “Ik heb de heilige graal gevonden”.

22 reacties

  • Bart Blommaart

    3 jaar geleden
    Een Pokémonkaart en een schilderij net hetzelfde? Ik dacht het niet. In een schilderij toont de kunstenaar zijn talent, creativiteit en vakmanschap. Het is bovendien een uniek stuk. Een Pokémonkaart is een stukje bedrukt karton, meestal in enorme hoeveelheden gedrukt, deze toevallig in beperkte oplage. Akkoord dat die wat meer waard is voor verzamelaars, maar bijna een half miljoen euro? En dat bedrag nog afwijzen oo... Da's er ver over, in Antwerpen zeggen we dan: "da's bij z'n haar getrokken".
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Als je zoveel poen kan krijgen - doe dat dan van de hand. Eens de rage door is - krijg je nog geen eurocent meer, want dat karton is niks waard. Alles is waard wat de zot er wil voor geven!
  • Mike Matusao

    3 jaar geleden
    ik geef er nog een euro voor
  • Tom Van Calster

    3 jaar geleden
    Tja, schilderijen worden ook verkocht voor miljoenen. Net hetzelfde.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Alles is zo veel waard, zoals de gek er voor wil geven.