Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Cryptomunt Dogecoin op 24 uur tijd opnieuw verdubbeld in waarde

GeldCryptomunt Dogecoin is op ongeveer 24 uur tijd opnieuw verdubbeld in waarde tot een koers van bijna 0,28 dollarcent. Daarmee behaalt Dogecoin een totale marktwaarde van 34 miljard dollar (28 miljard euro). Woensdag schoot de meme-munt ook al eens 80 procent hoger. Op een week gaat het om een stijging van meer dan 300 procent.

7 reacties

  • Pieter Declercq

    3 jaar geleden
    tegenwoordig moet je niet meer slim zijn of iets kunnen om geld te verdienen, mooie hype als je er als eerste bij bent. zo rijk worden daar kijkt niemand naar op
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Bekijk projecten zoals Kusama and Polkadot, hierbij heeft u de kans deze te staken waardoor u 12% terug kan krijgen in wekelijkse beloningen. Geniaal systeem en het project zelf is 1 van de meest veelbelovende
  • Kevin Janssens

    3 jaar geleden
    Ik zie het overal voorbij komen de Dogecoin en ik wens iedereen het beste. Stijgt het hard, ja. Maar als 28% van alle Doge bezit wordt door 1 persoon blijf ik wel weg. Geef mij maar Ethereum of Cardano, pak rustiger daar.
  • Ren? Smet

    3 jaar geleden
    Ik kan alleen maar zeggen dat ik op 15 Jan 21 voor 100 euro heb ingezet op Dogecoin. Dat is nu op dit moment 3328 euro heb in de kluis.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Beste Wim, de prijs van dogecoin op deze datum was 0.003 $ als Mark deze op deze datum heeft gekocht heeft hij daarvoor 4000 DOGE gekregen de prijs vandaag is 0.41$ als Mark deze verkocht heeft heeft hij daar 16400$ dollar aan overgehouen, zeer simpel en allemaal vrij te verkrijgen op het internet.