BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Grote Coronastudie: “Meeste gevaccineerden blijven zich aan regels houden”

Mensen die al een coronavaccin hebben gekregen, lijken de opgelegde maatregelen nog altijd goed op te volgen. Dat blijkt vrijdag uit de 34ste Grote Coronastudie van de UAntwerpen.

5 reacties

  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Fredje, u hoeft anderen niet de les te spellen. Al zeker niet over een vaccin. Al zeker niet over de leugens die ons verteld worden. Voor een griepvirus dat amper 0.6% van de wereldbevolking doodt.
  • Fred DERONNE

    3 jaar geleden
    Diegenen die zich niet aan de corona afspraken houden, hebben geen respect voor de volksgezondheid. Ze zijn wel allemaal gevaccineerd tegen polio maar ja dat zijn ze vergeten. Ken uw geschiedenis en gebruik uw verstand. Geen respect voor volksgezondheid moet strafbaar worden.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Als ik buiten loop zie ik net het tegenovergestelde van de Grote Coronastudie.
  • Charity Swinnen

    3 jaar geleden
    Dat is een lachertje als je weet dat meer dan de helft van de niet gevaccineerden zich niet aan de regels houden. Dat zal eens ze gevaccineerd zijn niet verbeteren. Wat men hier bedoelt: de meesten zullen hetzelfde gedrag stellen als toen ze nog niet gevaccineerd waren, t.t.z. 3-4 knuffelcontacten, babysitten, met 2 aparte karren nd supermarkt gaan,...
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Uhu. Luister niet naar mijn woorden, maar kijk naar mijn daden. Dan blijken die 'meesten' plots met bijzonder weinig te zijn. Iedereen doet zich graag beter voor dan hij is. Maar de waarheid is dat het sociale isolement voor iedereen veel te lang duurt. Alleen wie helemaal geen vrienden of familie heeft en zijn buren niet kent en dus sowieso al nooit iemand zag 'houdt het vol'. Wel compleet gedeprimeerd en gefrustreerd, maar dat soort problemen bestaat blijkbaar niet meer sinds we corona hebben.