Het vaccin van farmaceut Johnson & Johnson
Volledig scherm
Het vaccin van farmaceut Johnson & Johnson © ANP

EMA geeft dinsdag advies over vaccin Johnson & Johnson

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) geeft komende dinsdag zijn advies over het vaccin van Johnson & Johnson (J&J). De producent besliste deze week om leveringen van het vaccin aan Europa tijdelijk te stoppen en vroeg om de geleverde vaccins even "in quarantaine" te plaatsen.

3 reacties

  • linda Hofkens

    3 jaar geleden
    Goed dat Amerika ons behoedt voor de zotternijen van de overheden/zogenoemde experts hier, die maar al te graag de risico's op de bevolking willen blijven botvieren. Door geen leveringen meer te doen, zijn ze wel verplicht het veiligere pad van Pfizer/Moderna te bewandelen. Voor henzelf hebben ze zich al lang van het beste bediend. Met ons belastinggeld is brol gekocht... omdat men teveel gegraaid heeft op elk niveau.
  • dirk de moor

    3 jaar geleden
    Stuur ze gewoon terug en gebruikt vaccins dat de bevolking betrouwd:namelijk Pfizer en moderna . Dan zou het vaccinatiepercentage pas merkelijk hoger liggen...Maar ja ze zullen wel weer doen alsof hun neus bloed. Hip hip hoera
  • Jef Denijs

    3 jaar geleden
    Het vaccin zal verder gebruikt worden, dat kunnen we nu al stellen. De economie moet zo snel mogelijk op volle toeren draaien en de grenzen moeten weer zonder beperking open. Daar is het de EU om te doen.