©  BELGA

Hernan Losada haalt Andy Najar terug naar DC United (en laat veld drie meter korter maken)

Voormalig Anderlecht-rechterflankverdediger Andy Najar heeft een contract tot eind dit jaar, met optie voor nog eens twee jaar, ondertekend bij DC United in de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS), zo maakte de club vrijdag bekend.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

De 28-jarige Hondurees zat zonder club nadat zijn contract bij Los Angeles FC begin dit jaar was afgelopen. Voordien was hij zeven seizoenen, tot de zomer van 2020, bij RSC Anderlecht aan de slag.

Najar streek in 2013 bij RSCA neer, nadat hij overkwam van DC United. In164 wedstrijden met de Brusselaars scoorde hij 14 doelpunten en deelde hij 16 assists uit. Hij won met Anderlecht twee Belgische titels (2013-2014 en 2016-2017).

In zijn tweede periode bij DC United komt hij terecht onder de hoede van Hernan Losada, die afgelopen winter promovendus Beerschot verliet voor een avontuur in de Verenigde Staten. Daar gaat het nieuwe seizoen dit weekend van start.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer