The Voice Van Vlaanderen
Volledig scherm
The Voice Van Vlaanderen © VTM

Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’

TVTijdens de laatste Knockouts werd bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach koos 5 kandidaten uit zijn eigen team, met de optie om daarbovenop één talent stelen uit een ander team. “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Kon hij Koen Wauters op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? Hier kan je alle optredens van de avond opnieuw bekijken.

5 reacties

  • kris deka

    3 jaar geleden
    Ik had liever een echte zangeres erin gezien inplaats van Natalia ..
  • Ben van Antwerpen

    3 jaar geleden
    Heel dat programma is dikke bullshit. De logica betreffende de keuze van de coaches is soms heel ver te zoeken. Vraag me soms af ofdat hun gehoor wel degelijk werkt. Maarja de show must go on en de winnaar is allang gekend voor Tourist, Niels en Natalia. Alleen Koen lijkt nog het meest met de voetjes op de grond te staan.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik kijk nooit naar die reclame-zender
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Laura uit team Tourist wat was dat ? Nog valser dan een overjaarse Nachtegaal en dat is al niet om aan te horen ! En daar moet dan iemand als Nele bv plaats voor ruimen. Dat zal ook Tourist zijn beste zet niet geweest zijn.
  • Antonio Locorotondo

    3 jaar geleden
    Dat programma heet Voice dacht ik toch, en niet een miss verkiezing, He Toerist en Niels