Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © BELGA

Carl Devos: “Het coronabeleid wordt steeds meer gewoon beleid”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

28 reacties

  • luc de raedt

    3 jaar geleden
    De top van de "centrale bankiers" heeft een probleem. Azië en en Europa hebben ze via het Corona-virus in een lock-down modus gekregen. Het probleem zijn de VS.: 50 staten die elk een eigen beleid voeren. Nu zijn daar 4 staten die nooit een corona-restrictie ingevoerd hebben. Volgens virologen zou dat moeten leiden tot een explosie van besmettingen en sterftes. Niets is minder waar : aantal sterftes per miljoen inwoners wijkt niet af van het VS-gemiddelde. Al eens nagedacht over de gevolgen ?
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Een zeer besmettelijk virus kan je niet bedwingen. We staan niet boven de natuur, we zijn er slechts onderdeeltjes van. Onbetekenende onderdeeltjes. Ik lees dat ze in Duitsland hun 80.000 coronadoden plechtig herdenken. In Duitsland sterven er jaarlijks meer dan 200.000 mensen aan kanker, meer dan 350.000 aan hart- en vaatziekten. Allemaal vroegtijdige overlijdens. Niemanden interessierts. En dat is overal zo. Waar zijn we nou eigenlijk mee bezig?
  • Ludo Van Damme

    3 jaar geleden
    In de meeste landen is er nog een veel striktere avondklok, in Nederland van 22 u, in Frankrijk zelfs vanaf 19 u !
  • Baudouin AERTS

    3 jaar geleden
    Scholen hadden nog niet mogen opengaan. Weyts ziet blijkbaar niet dat wat er nu in Maasmechelen gebeurt , met bubbels die mekaar besmetten in de scholen, ook morgen door gans Vlaanderen gaan exploderen! k Hou mijn hart vast voor een vierde golf!
  • Timmie Smet

    3 jaar geleden
    We moeten met alle mogelijke middelen vermijden dat coronabeleid normaal beleid wordt. De afrekening komt nog wel voor de politici!