AP
Volledig scherm
© AP

POLL. Vind jij dat onze olympiërs sneller gevaccineerd moeten worden?

Olympische SpelenMoeten de Belgische atleten die komende zomer deelnemen aan de Olympische Spelen sneller gevaccineerd worden of niet? De vraag deed de voorbije dagen heel wat stof opwaaien omdat steeds meer atleten pleiten voor een vaccin. Maar wat vind jij? Hebben onze olympiërs volgens jou sneller recht op vaccinatie? Laat het weten in onderstaande poll.

187 reacties

  • Marianne Fritz

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat ze meer verdienen dan de gewone mens, dat ze voorrang moeten krijgen. Het zijn ook "werkende" mensen, dus gewoon in de rij aansluiten.
  • Hendrik Guns

    3 jaar geleden
    Zijn niets beter dan een gewone werknemer.
  • Robert Dockx

    3 jaar geleden
    Zou toch gek zijn die 500spuitjes gaan de campagne voor u en ik niet in de war gooien. Bovendien hebben die atleten, heb het niet over de dikbetaalde voetballers en Co, maar een aantal jaar om hun inspanningen en opofferingen te verzilveren. Liefst met goud natuurlijk. Indien ze dit niet krijgen denk ik dat het meer met afgunst dan met gezond verstand te maken heeft.
  • Robbe symons

    3 jaar geleden
    Haha is dit een grap? Absoluut niet! Iedereen gelijk
  • Tina Dierickx

    3 jaar geleden
    Ik vind persoonlijk dat het in het algemeen wat vlotter mag gaan met de vaccinaties. En voor de rest iedereen gelijk voor de wet. Maar aub doe er nu eens mee verder. We kunnen wel een land laten stemmen op 1 weekend. Waarom moet dit dan maanden aanslepen?