André Hazes en Monique Westerberg
Volledig scherm
André Hazes en Monique Westerberg © ANP

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, is in therapie

ShowbizzMonique Westenberg (43) heeft duidelijk veel verdriet om haar breuk met de Nederlandse zanger André Hazes (27). Sinds kort is ze in therapie om alles te verwerken. Maartje Derksen, haar mental-coach is trouwens geen onbekende voor beroemdheden. Ook Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) zijn klanten van haar.

13 reacties

  • Carina Theuninck

    3 jaar geleden
    Hou je sterk ,je bent veel meer waard dan hem. Je bent een vrouw uit de 1000,helaas is hij nog te jong om dit te beseffen. Ooit krijgt hij spijt,maar dan is het te laat! Klamp je vast aan kleine dré ❤ Groeten uit Antwerp.
  • Gerard Teeuws

    3 jaar geleden
    Goed; voor hoelang. Iets voor de bookmakers. Beter de de pers hierover geen nieuws geeft.
  • Mark Timmer

    3 jaar geleden
    Zou me niet verbazen mocht ze hem nog is terugnemen
  • Jonathan Dekeyser

    3 jaar geleden
    Sorry Monique maar dergelijke feiten maken deel uit van je privé leven. Dit alles ten grabbel gooien in de pers doet mij alleen maar vermoeden dat je, net zoals André, ten volle geniet van alle media aandacht. Er gaat geen dag voorbij of we worden hier geconfronteerd met hoe slecht of goed het gaat met André, Monique en zelfs de moeder van Monique. En dan zijn sommige BV's verwonderd dat ze kritiek krijgen op de sociale media. Ik heb dit probleem niet.
  • Brenda D'heer

    3 jaar geleden
    Zo een coach doet wonderen met de verwerking van een breuk, overlijden, tegenslagen. Ze helpen u om alles te verwerken, maar ook hoe je sterker in het leven kan staan. Dus groot gelijk dat ze het doet.