Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

RoyaltyVandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden. 

25 reacties

  • Jean West

    3 jaar geleden
    In deze ongewone tijd zijn er ook veel niet in pracht en praal levende burgers die ook eenzaam afscheid moeten nemen hebben van een dierbare.
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Als ik rond mij heen kijk zie ik geen mensen die gewerkt hebben zo oud worden. Zal wel een zeer goed en heerlijk leven geleid hebben. Alleen wat moeten buigen bij de gelegenheden en in zijn eigen denken dan; onozelaars jullie betalen wel dat feestje hier. En zo is het ook. R.I.P rippedepi Prins Philip
  • Patricia Aubroeck

    3 jaar geleden
    Heel emotioneel en vredig afscheid van de geliefde Prins Philip.
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat iemand zoveel eretekens en eretitels kan hebben. Nu nog een mirakel en de zaligverklaring kan ingezet worden..
  • Jos Verelst

    3 jaar geleden
    Wat heeft een dergelijke protocolaire, koele vertoning, zonder menselijke warmte, met grootsheid en macht te maken, Albert Jacobs ? Het is een, weliswaarc tot in de perfectie geregiseerd, optreden maar zonder enig teken van verdriet om een dierbare. Show dus.
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. Franky en Coen bakken al twee jaar frietjes aan het front in Oekraïne: “Raketten zijn veel te duur om aan ons karretje te verspillen. Maar die drones...”
    PREMIUM
    31

    Franky en Coen bakken al twee jaar frietjes aan het front in Oekraïne: “Raketten zijn veel te duur om aan ons karretje te verspillen. Maar die drones...”

    Frituuruitbaters Franky van Hintum (55) en Coen van Oosten (51) uit Eindhoven trokken al vijftien keer voor een maand naar Oekraïne om er gratis frieten te bakken. Ze bedienen er tot 2.000 burgers en soldaten per dag. De rij voor hun kraam is vaak 100 meter lang. Vorige zomer overleefden ze een raketinslag, maar pas sinds hun laatste reis in maart bakken ze met bibberhanden. “Het is een drone-oorlog geworden. Vanaf nu is alles anders.”