Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst

RoyaltyPrins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader, eerder vanmiddag. Ze werden van elkaar gescheiden door hun neef, Peter Phillips. Het valt op dat er veel moeite wordt gedaan om de broers nooit samen in beeld te brengen tijdens de live-uitzending van de begrafenis. Opvallend: na de ceremonie wisselde William wél enkele woorden met zijn jongere broer. 

20 reacties

  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    "Prins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader" Waarom zou de kleinzoon, oudste zoon van de dochter van Prins Philip, niet in de rij van kleinkinderen mogen? De opstelling was heel juist en waarschijnlijk ook door Prins Philip zelf ingesteld vermits hij "alles" zelf had geregeld. Op de foto ziet men zelfs dat Peter iets achter de twee broers stapt, een betere opstelling dan William en Harry naast elkaar die logisch was bij hun moeder.
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Door covid19 zat iedereen op afstand en alhoewel de Queen gevaccineerd is en dus zelf niet ziek kon worden kon ze het virus nog altijd doorgeven indien ze besmet zou geweest zijn na de vaccinatie. Bij deze ceremonie is integere zelfbeschouwing in nagedachtenis van vader, grootvader aan de orde. De ceremonie helemaal georganiseerd door de Prins zelf, was een toonbeeld van alles wat hij deed bij leven perfect gepland zoals hij het zag, op zijn manier en het was goed.
  • Daisy Ramaekers

    3 jaar geleden
    Maak van een mug geen olifant..peter is tenslotte de oudste kleinzoon! De pers zou dit beter niet opkloppen!
  • Patricia Aubroeck

    3 jaar geleden
    AUB mensen hou op met te vitten op Harry en Megan het zijn gewoon 2 mensen die gekozen hebben voor een leven buiten de Koninklijke familie.
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Dat is allemaal opgeklopte rotzooi van de overgesubsidieerde pers. Laten eens stevig snoeien/besparen!